Liity SMJERY:n jäseneksi

Keskustelut Suomen Muso Jikiden Eishin ryu yhdistyksen perustamisesta aloitettiin vuonna 1995. Yhdistyksen peruskirja allekirjoitettiin vuonna 1997, jolloin myös yhdistys virallisesti perustettiin.  Yhdistys perustettiin tukemaan tyylisuunnan harrastamista ja harjoittamista Suomessa.

Iaidon harjoittelu alotetaan peruskurssilla. Peruskurssien ajankohtaa voi tiedustella lajin opettajilta. Peruskurssien ja tapahtumien ajankohdat ilmoitetaan myös näiden sivuen etusivulla.

Harjoittelun jatkaminen peruskurssin jälkeen edellyttää liittymistä SMJERY:n jäseneksi. Myöhemmin liitytään myös Japanin tyylisuunnan perinneyhdistykseen, Seitokaihin. Seitokaihin liittymisen ajankohdan päättää SMJERY:n hallitus harjoittelijan edistymisen ja aktiivisuuden perusteella. Harjoittelija voi osallistua tyylisuunnan vyökokeisiin vasta sitten, kun hänet on hyväksytty liittymään Seitokaihin.  Yhteydet Japaniin hoitaa SMJERY.

SMJERY:n jäsenmaksu vuonna 2019 on 70 euroa. Se sisältää Seitokain vuosimaksun. Harjoittelija maksaa  yhdistyksen 70 euron jäsenmaksun, vaikka hän ei vielä olisikaan Seitokain jäsen.  Jäsenmaksun eräpäivä on 15.2.2019.

SMJERY:n liittymismaksu on 50 euroa ja Seitokain liittymismaksu on 100 euroa. SMJERY:n liittymismaksu suoritetaan peruskurssin jälkeen. 

Maksut voi suorittaa suoraan yhdistyksen pankkitilille (IBAN FI 17 1309 3000 2063 83)

Iaito harjoitus-
miekka